Narges Karimi – Tandartsenpraktijk De Achterwerf – Almere Haven

Narges Karimi

Functie: Mondhygiëniste

E-mailadres: info@achterwerf.nl

Narges is in 2015 als mondzorgkundige afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Zij heeft voor dit vakgebied gekozen omdat zij graag in contact wil zijn met mensen en ze de juiste mondzorg wil geven die ze verdienen. Het geeft haar veel voldoening om te zorgen dat mensen met een fris, gezond en stralend gebit oud kunnen worden.

Narges is lid van NVM (Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten) en KRM (Kwaliteitsregister Mondhygiënisten). Door regelmatig cursussen te volgen houdt ze haar kennis op peil waardoor zij onze patiënten hoge kwalitatieve zorg kan aanbieden. Naast de standaard taken van een mondhygiënist hecht zij ook veel waarde aan het verzorgen van het melkgebit en willen we samen met de kinderen en hun ouders/verzorgers een positieve bijdrage leveren aan een goede mondhygiëne waar kinderen nu en in de toekomst profijt van kunnen hebben.

 Met onze kennis en ervaring hebben we veel patiënten van hun angst voor tandheelkundige behandelingen kunnen verhelpen. Vindt u een bezoek aan een mondhygiënist of tandarts spannend en stelt u een bezoek te lang uit, dan kan dit gevolgen hebben voor uw mondgezondheid. Wij nemen de tijd voor u en kunnen u met veel aandacht en toewijding helpen om uw angst te overwinnen.

 

Terug naar overzicht