Onze praktijk – Tandartsenpraktijk De Achterwerf – Almere Haven

Onze praktijk

Samen werkt beter!

In Almere en omgeving staat Tandartsenpraktijk De Achterwerf bekend vanwege de vriendelijke en persoonlijke benadering. De sfeer in de praktijk is ontspannen en ongedwongen. Mensen die bang zijn voor de tandarts benaderen wij op een rustige manier. Het is de bedoeling dat zij zich op hun gemak gaan voelen en vertrouwd raken met regelmatig tandartsbezoek. Tandartsangst zal nooit helemaal verdwijnen, echter het moet hanteerbaar worden en blijven.

Adequate tandheelkundige zorgverlening vergt een individuele aanpak en een persoonlijke benadering. Elk mens is anders, elke mond is anders. Hieraan wordt veel tijd en aandacht besteed. Het adviseren en het samen zoeken naar de beste oplossing op zowel korte als lange termijn, zonder voorbij te gaan aan de zorgvraag en de wens van iedere patiënt. Zorg moet niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook eerlijk en betrouwbaar.

Voor ons team is het elke dag een uitdaging om met ons vak bezig te zijn. Wij hebben plezier in ons werk en stralen dat graag uit. Alles draait om samenwerking en het verlenen van optimale mondzorg. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne technieken en hoogwaardige producten. Ook het regelmatig volgen van bij- en nascholing draagt bij aan de kwaliteit. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de tandheelkundige ontwikkelingen.

Het team bestaat uit vijf tandartsen en een praktijkmanager, drie mondhygiënisten, een preventieassistente en zes assistenten. Ook hebben wij een eigen tandprotheticus in huis die drie dagen in de week tandprothesen en kunstgebitten maakt. Ons teamconcept is gebaseerd op samenwerking en communicatie. Binnen de praktijk wordt gebruik gemaakt van diverse specialisaties en deelgebieden. De patiënt heeft altijd de keuzevrijheid om behandeld te willen worden door de tandarts die bij hem of haar past. Mocht uw tandarts afwezig zijn, dan kunt u terecht bij een van de collega-tandartsen

Onze openingstijden kunt u terug vinden onder de optie Spoedgevallendienst.

Voor vragen kunt u altijd terecht via info@achterwerf.nl of door telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer 036-5313192. Bij voorkeur iedere werkdag tussen 8.30 en 12.30 uur.